Despre Noi

Încă de la înfiinţare, în Franţa în 1963, Europ Assistance se situează pe primul loc în ceea ce priveşte acordarea serviciilor de asistenţă (acordare de ajutor în mod profesional). Peste 115 de milioane de clienţi din întreaga lume se pot baza pe serviciile noastre 24 de ore pe zi. Nu contează dacă sunteţi la domiciliu sau într-o călătorie, dacă aveţi nevoie de ajutor sau orice fel de informaţii, colegii şi partenerii noştri vă vor ajuta instantaneu. Dumneavoastră trebuie doar să ne sunaţi.

Acţionarul principal al Grupului Europ Assistance este Generali France Group, al treilea ca importanţă pe piaţa asigurărilor din Europa, care deţine 99,96% din acţiuni, restul acţiunilor fiind deţinute de către acţionari persoane fizice.

Cheia succesului nostru constă în faptul că avem o reţea internaţională de parteneri furnizori şi 33 de sucursale cu acoperire în peste 200 de ţări, cu ajutorul cărora putem acorda clienţilor noştri asistenţă non-stop şi intervenţie pe loc, la cel mai înalt grad de profesionalism.