Feedback

ANEXA 3 PROCEDURA SOLUTIONARE RECLAMATII

Stimate client!

În ciuda tuturor eforturilor, se poate întâmpla sa fiți nemulțumiți de serviciile noastre. Pentru noi feedback-ul este un element important. Scopul nostru este sa examinăm cât mai repede și amănunțit posibil feedback-ul primit, să vă răspundem și să luăm măsurile necesare pentru a remedia deficiența indicată.

Timpul mediu necesar examinării și formulării unui răspuns este de 5 zile lucrătoare, iar în cazuri mai complexe termenul de soluționare este maxim 30 de zile calendaristice. În cazul depășirii termenului, personalul nostru vă va contacta pentru a agrea prelungirea termenului în scopul asigurării timpului necesar examinării amănunțite a sesizării adresate. În cazul în care sesizarea dumneavoastră este greșit îndreptată, ne vom asigura de direcționarea ei către cei implicați și veți primi un răspuns în acest sens în termen de 5 zile de la data înregistrării sesizării dumneavoastră.

Vă rugăm trimiteți feedback -ul /sesizarea dumneavoastră folosind următoarele date de contact:

În scris:

Europ Assistance Magyarorszag KFT. Budapesta-Sucursala București România:

Adresa: București, Independentei Bvd, 291 - 293, 5 floor Riverside Tower, 6th district 060042

Telefonic

Tel: 0313 200 202 ( tarif normal, program între orele: 09:00 și 17:00 )

Prin e-mail:

Email: feedback@europ-assistance.ro.

Vă rugăm să vă asigurați că mesajul dumneavoastră conține următoarele elemente:

  • Numele și datele dumneavoastră de contact (nr. tel. mobil, email, adresa)
  • Numărul de referință al dosarului de asistență, sau /și numărul contractului / cardului de asistență
  • Data evenimentului la care faceți referire în sesizare
  • Subiectul și descrierea situației
  • Modalitatea prin care doriți primirea răspunsului din partea noastră (telefon, email, poștă), cu precizarea datelor de contact la care doriți să primiți răspunsul.

În ziua primirii feedback- lui/sesizării vă aducem la cunoștință (prin telefon, sms sau email) numărul de înregistrare al sesizării/feedback-ului dumneavoastră și data estimată a formulării răspunsului.

Feedback –urile pozitive sunt binevenite și vor fi transmise personalului în cauză.

În activitatea de soluționare a sesizărilor și evaluare a feedback-ului, vă asigurăm că aplicăm prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, iar transmiterea sesizării/feedback-ului reprezintă acordul dumneavoatră în vederea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în interesul înregistrării și soluționării feedback-ului/sesizării dumneavoastră.

În cazul în care sesizarea dumneavoastră nu a primit un răspuns convenabil pentru dumneavoastră, aveți posibilitatea să vă adresați Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, astfel:

Apelând Telefonul Consumatorului (021 9551) - linie telefonică cu tarif normal sau în scris (numerele de telefon și adresele de e–mail sau poștale ale comisariatelor regionale pentru protecția consumatorului și comisariatelor județene pentru protecția consumatorului se găsesc accesând adresa site-ului Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului – www.anpc.gov.ro )

Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră!

Echipa Europ Assistance Magyarorszag KFT. Budapesta-Sucursala București România