Despre Companie

Suntem alături de dvs. în orice situaţie

Europ Assistance joacă rolul de pioner în domeniul asistenţei, cu peste 40 ani de experienţă profesională. Obiectivul nostru este ca, atât la nivel individual, cât şi la nivelul companiilor să acordăm ajutor în situaţiile cotidiene, precum şi în cele excepţionale.

Profesia noastră: asistenţa

Activitatea noastră o reprezintă oferirea de asistenţă la nivel mondial: 365 zile pe an, 24 de ore zilnic - prin soluţionarea problemelor complexe. Grupul nostru se bazează pe experienţa de peste 40 ani, având temelii solide, dar şi pe dezvoltarea şi rafinarea proceselor şi procedurilor, iar această experienţă este însuşită şi consolidată de către cei peste 5 500 de angajaţi.

 

Cele două domenii tradiţionale de activitate …

La început Europ Assistance şi-a consolidat paleta de servicii prin acordarea de asistenţă rutieră şi de călătorie. Abilităţile noastre de a acorda clienţilor aflaţi în situaţii de urgenţă un ajutor instantaneu ne-a făcut pur şi simplu indispensabili pentru clienţii noştri, persoane fizice, instituţii de stat, precum şi companii private. Europ Assitance îşi consolidează poziţia pe piaţă prin dezvoltarea unor servicii inovatoare care să corespundă aşteptărilor şi provocărilor unui mod de viaţă în continuă schimbare.

Un nou concept de asistenţă


Europ Assistance asigură o reflexie continuă la provocările dezvoltării sociale. Grupul nostru a elaborat un concept nou de asistenţă: asigurăm suport pentru situaţii cotidiene. Acest concept a contribuit în mod firesc la lărgirea spectrului activităţilor grupului Europ Assistance spre domeniul asistenţei domestice şi al asistenţei medicale. Astăzi putem îmbina cunoştinţele profesionale din varii domenii cu cele pe care le-am căpătat dealungul activităţilor noastre profesionale. Cele două domenii de activitate tradiţionale ale companiei sunt susţinute şi completate de servicii juridice, de IT precum şi de asistenţă domestică.

În viaţa clienţilor săi Europ Assistance joacă un rol cheie. Asigurăm clienţilor suport şi servicii pentru menţinerea confortului în viaţa de zi cu zi. Prin oferirea acestor servicii contribuim la desfăşurarea normală a activităţilor din viaţa cotidiană, precum şi la crearea şi menţinerea siguranţei clienţilor.