Europ Assistance are o pozitie fruntasa si pe piata romaneasca

2011.10.17.

Suntem bucurosi să va anunţăm că Europ Assistance Sucursala Romania,  impreuna cu doi importatori auto respectiv Honda si KIA au lansat un nou concept unic de asistenta rutiera care vizeaza posesorii de automobile ale caror garantie de producator a expirat. Potentialii clienti pot cumpara prin reteaua de dealeri autorizati pachete de asistenta rutiera extinsa pentru o perioada de un an, cu posibilitate de prelungire chiar pana la varsta de 7 ani a vehiculului. Acest nou produs este conceput pentru a constientiza conducatorii de automobile sa foloseasca reteaua autorizata de service-uri si prin urmare starea masinilor rulate sa devina mai buna.

Pachetele contin in afara de tractare, reparatie la fata locului, si servicii aditionale precum masina de schimb, hotel sau continuarea calatoriei.

Serviciile pot fi oferite gratuit daca utilizatorul opteaza pentru verificarea periodica recomandata de producator la unul din dealerii autorizati.

Exista si posibilitate de a cumpara serviciile de asistenta la un pret avantajos in reteaua reprezentantele celor doua marci.

Totodata avem increderea ca vom avea numerosi clienti multumiti de serviciile de calitate acordate de grupul Europ Assistance.