Profitul EUROP Assistance, în creştere cu 44% în 2009

2010.04.29.

Despre Europ Assistance în Revista Xprimm

"Cifra de afaceri a grupului EUROP Assistance, companie ce oferă servicii de asistenţă rutieră, medicală şi turistică, a crescut cu 6,6% în comparaţie cu anul anterior, ajungând la cifra 1,28 mld. USD (0,98 mld. EUR). În acelaşi timp, profitul a crescut cu 44% faţă de 2008, ajungând la peste 22 mil. EUR. De asemenea, din 2004 şi până în prezent, grupul a reuşit să îţi dubleze cifra de afaceri.
"Rezultatele au fost obţinute chiar şi în contextul în care turismul şi vânzările de automobile, două industrii cheie pentru activitatea noastră, au înregistrat scăderi", au declarat reprezentanţii companiei.

EUROP Assistance îşi desfăsoară activitatea şi în România, încă din anul 1999, prin platforma de operaţiuni a EUROP Assistance din Budapesta, iar din anul 2007, operaţiunile de back-office sunt derulate prin intermediul sucursalei deschise la Bucureşti.

Serviciile EUROP Assistance în Romania sunt oferite 24 de ore din 24 şi constau în oferirea serviciilor profesionale de asistenţă: rutieră, medicală, turistică şi la domiciuliu, venind în întâmpinarea cerinţelor asigurătorilor, instituţiilor bancare, companiilor de leasing şi importatorilor care doresc sş ofere propriilor clienţi servicii de asistenţă dedicate, cu acoperire în întreaga lume.

Printre companiile partenere din Romania se numară GENERALI Asigurări, CITY Insurance, GROUPAMA, FATA Asigurări, CHARTIS România, KIA, HONDA, VOLVO, MASERATI, FERRARI, KTM, DACIA şi RENAULT."