Reţea Asistenţă Medicală

Pentru a ne putea desfăşura activitatea inclusiv în domeniul asistenţei medicale, o reţea extinsă de parteneri este indispensabilă. Prin intermediul aceasteia ne putem ridica la nivelul aşteptărilor din ce în ce mai extinse ale clienţilor noştri. Punctul nostru forte în competiţia de pe piaţă îl constituie reţeaua noastră, iar menţinerea, extinderea precum şi ridicarea nivelului calitativ al acesteia este o problemă de importanţă vitală.

Parteneri noştri sunt selectaţi într-un mod riguros, pe baza unor criterii exigente de evaluare a performanţei, promptitudinii şi calitaţii serviciilor oferite, urmată apoi de o monitorizare permanentă pentru a ne asigura întotdeauna de respectarea standardelor de calitate internaţională.

În România putem spune că ne mândrim cu o reţea de Parteneri Medicali (Clinici, Cabinete Medicale, Centre de Diagnostic Imagistic, Spitale, Unităţi mobile de Urgenţă şi Reanimare medicală, etc.) care au o reputaţie excelentă pe plan naţional şi internaţional.

Regăsiţi în cele ce urmează lista Partenerilor Medicali din Romania si Fluxul de Lucru aplicabil în gestionarea clienţilor noştri, care deţin poliţe de asigurare de sănătatate.

LISTĂ PARTENERI MEDICALI
PROCEDURĂ DE LUCRU

Pentru solicitarea de informaţii, confirmarea serviciilor medicale şi acordarea suportului necesar în vederea gestionarii clienţilor noştri, Partenerii Medicali pot contacta (24h / 7 zile) Call Centerul Europ Assistance utilizând următoarele date de contact:

[telefon: 0313 200 201, fax: 0313 200 203, e-mail: operation@europ-assistance.ro]

Reţeaua noastră în România a deservit până acum cerinţele cetăţenilor străini care au călătorit prin ţară si au avut probleme de sănătate. Datorită extinderii cerinţelor legate de servicii medicale am format o reţea de parteneri care să fie capabilă şi de satisfacerea cerinţelor clienţilor români. Cu ajutorul partenerilor de servicii medicale, servicii alternative de ambulanţă, asistenţi medicali şi de alt profil ni s-a deschis orizontul în direcţia introducerii unor servicii noi care nu se găsesc în momentul actual pe piaţa autohtonă.

Prin reţeaua noastră internaţională oferim servicii medicale care sunt corespondentele acoperirilor oferite prin poliţele de asigurare medicală pentru călătorii efectuate în strainătate (travel). Încheiem contracte cu prestatori locali din principalele destinaţii turistice pentru a oferi o comunicare şi furnizare corespunzătoare. Astfel, prestatorii  locali cunosc firma nostră şi aşteptările partenerilor.

Avem firme partenere în peste 200 de ţări de pe mapamond, astfel luând în considerare condiţiile locale oferim cea mai bună soluţie viabilă pentru clienţii noştri, în orice situaţie. În scopul perfecţionării reţelei noastre, precum şi pentru creşterea calităţii, compania-mamă efectuează anual vizite cu scopul de a verifica aceste teritorii.

Printre membri acestei reţele internaţionale comunicarea este asigurată de un flux sistematic de informaţii, cu scopul ca toate firmele implicate să fie informate în timp real despre schimbările survenite.